Brygger: Kjetil Berk
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1,052
FG: 1,012
Mengde vørter: 62,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 5,39%
Beregnet IBU: 18,5
Beregnet farge: 8,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,6 kilo malt hvete
1,6 kilo thorifed hvete
1 kg munich malt
5 kilo pilsner malt

[B]Humle og krydder[/B]
46 gram east kent goldings 60 min
30 gram saaz 10 min
50 gram coriander frø 10 min
100 gram søt appelsin skall 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]
irsh mosh

[B]Meskeinformasjon[/B]
mesk  66,7 grader 1 time
skylle ut

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 400
Gjærmengde: en pakke og starter
Informasjon om gjæring:
gjæret 14 dager 22 grader

[B]Kommentarer[/B]
Synes denne er veldig god og balansert mellom humle og krydder

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. mai 2018
Flasket: 9. juni 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N