Brygger: Kjetil Berk Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,052 FG: 1,012 Mengde vørter: 62,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 5,39% Beregnet IBU: 18,5 Beregnet farge: 8,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,6 kilo malt hvete 1,6 kilo thorifed hvete 1 kg munich malt 5 kilo pilsner malt [B]Humle og krydder[/B] 46 gram east kent goldings 60 min 30 gram saaz 10 min 50 gram coriander frø 10 min 100 gram søt appelsin skall 10 min [B]Andre ingredienser[/B] irsh mosh [B]Meskeinformasjon[/B] mesk 66,7 grader 1 time skylle ut [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 400 Gjærmengde: en pakke og starter Informasjon om gjæring: gjæret 14 dager 22 grader [B]Kommentarer[/B] Synes denne er veldig god og balansert mellom humle og krydder [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. mai 2018 Flasket: 9. juni 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N