Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1049
FG: 1013
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 19,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich (9 L): 4500 g
Victory: 200 g
Carafa Special II: 180 g
Syremalt: 50 g

[B]Humle og krydder[/B]
Perle 20 g @ 60 min
Saaz 20 g @ 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Klorid, Natron og Sulfat

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 C i 60 min
72 C i 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lallemand Diamond
Gjærmengde: Slurry 4 dl
Informasjon om gjæring:
10 C i 18 døgn
15 C i 3 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. oktober 2019
Flasket: 1. november 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F