Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1049 FG: 1013 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 19,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich (9 L): 4500 g Victory: 200 g Carafa Special II: 180 g Syremalt: 50 g [B]Humle og krydder[/B] Perle 20 g @ 60 min Saaz 20 g @ 2 min [B]Andre ingredienser[/B] Klorid, Natron og Sulfat [B]Meskeinformasjon[/B] 64 C i 60 min 72 C i 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand Diamond Gjærmengde: Slurry 4 dl Informasjon om gjæring: 10 C i 18 døgn 15 C i 3 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. oktober 2019 Flasket: 1. november 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F