Brygger: Jan Henrik Jørgensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse) Ekstra ingredienser: Rabarber og fersken. OG: 1,032 FG: 1,006 Mengde vørter: 35,0l Mengde ferdig øl: 33,0l Alkoholstyrke: 3,4% Beregnet IBU: 3,9 Beregnet farge: 5,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner 44% Hvete 44% Carapils 7% Acid malt 5% [B]Humle og krydder[/B] Sorachi Ace [B]Andre ingredienser[/B] Servomyces [B]Meskeinformasjon[/B] 62degC 60min 72degC 10min Boil 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand Kølsch Gjærmengde: 1ea Informasjon om gjæring: Wyeast 5223PC first week. WLP650 second week. Kølsch third week + Rhubarb juice. Peach at bottling. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. juli 2021 Flasket: 12. august 2021 Filtrert: Nei Karbonering: N