Brygger: Jan Henrik Jørgensen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse)
Ekstra ingredienser: Rabarber og fersken.
OG: 1,032
FG: 1,006
Mengde vørter: 35,0l
Mengde ferdig øl: 33,0l
Alkoholstyrke: 3,4%
Beregnet IBU: 3,9
Beregnet farge: 5,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner 44%
Hvete 44%
Carapils 7%
Acid malt 5%

[B]Humle og krydder[/B]
Sorachi Ace

[B]Andre ingredienser[/B]
Servomyces

[B]Meskeinformasjon[/B]
62degC 60min
72degC 10min
Boil 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lallemand Kølsch
Gjærmengde: 1ea
Informasjon om gjæring:
Wyeast 5223PC first week.
WLP650 second week.
Kølsch third week + Rhubarb juice.
Peach at bottling.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. juli 2021
Flasket: 12. august 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: N