Brygger: Anders Gjørwad Hagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsner OG: 1,048 FG: 1,010 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 7,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,65 kg Pilsen (BestMälz) (3,5 EBC) 87,7 % 0,20 kg Acidulated (BestMälz) (3,0 EBC) 3,8 % 0,20 kg Munich (BestMälz) (15,0 EBC) 3,8 % 0,20 kg Simsons Golden Naked Oats (19,0 EBC) 3,8 % 0,05 kg Melanoidin (Weyermann) (59,1 EBC) 0,9 % [B]Humle og krydder[/B] 68,00 g Hallertauer Mittelfrueh [5,00 %] - Boil 60,0 min 33 IBUs 30,00 g Hallertauer Mittelfrueh [2,00 %] - Boil 10,0 min 2,1 IBUs [B]Andre ingredienser[/B] 1,60 g Calcium Chloride (Mash 60,0 mins) 0,40 g Epsom Salt (MgSO4) (Mash 60,0 mins) [B]Meskeinformasjon[/B] 64*C->65*C->72*C->77*C 40min på 64/65, 10min på 72, utmesk [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: 1,77M celler/mL/*P Informasjon om gjæring: Pitch på 8*C 10*C->15*C->17*C Coldcrash Hele forløp 14d [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. februar 2019 Flasket: 21. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F