Brygger: Anders Gjørwad Hagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsner
OG: 1,048
FG: 1,010
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 7,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,65 kg Pilsen (BestMälz) (3,5 EBC) 87,7 % 
0,20 kg Acidulated (BestMälz) (3,0 EBC) 3,8 % 
0,20 kg Munich (BestMälz) (15,0 EBC) 3,8 % 
0,20 kg Simsons Golden Naked Oats (19,0 EBC) 3,8 % 
0,05 kg Melanoidin (Weyermann) (59,1 EBC) 0,9 %

[B]Humle og krydder[/B]
68,00 g Hallertauer Mittelfrueh [5,00 %] - Boil 60,0 min  33 IBUs 
30,00 g Hallertauer Mittelfrueh [2,00 %] - Boil 10,0 min  2,1 IBUs

[B]Andre ingredienser[/B]
1,60 g Calcium Chloride (Mash 60,0 mins) 
0,40 g Epsom Salt (MgSO4) (Mash 60,0 mins)

[B]Meskeinformasjon[/B]
64*C->65*C->72*C->77*C
40min på 64/65, 10min på 72, utmesk

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: 1,77M celler/mL/*P
Informasjon om gjæring:
Pitch på 8*C
10*C->15*C->17*C
Coldcrash
Hele forløp 14d

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. februar 2019
Flasket: 21. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F