Brygger: Knut Halvorsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 1046 FG: 1015 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,4% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 66 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt 3 kg Flaked barley 0,6 kg Roasted barley 0,35 kg Chocolate malt 0,05 kg [B]Humle og krydder[/B] EKG 55 g, 60 min [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering som Gahr, gjærnæring, whirlfloc [B]Meskeinformasjon[/B] 64 gr i 30 min, 67 gr i 30 min, 72 gr i 15 min og 75 gr i 15 min, skylling i 45 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S 04 og US 05 Gjærmengde: Se under Informasjon om gjæring: 1 pk S 04 og slurry med US 05. Gjæring på 16 GR i to døgn, 18 gr i tre døgn og 20 gr i sju døgn. Primer med 4 g sukker/l. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. april 2019 Flasket: 16. april 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F