Brygger: Knut Halvorsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8A Dry stout
OG: 1046
FG: 1015
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 4,4%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 66 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt 3 kg
Flaked barley 0,6 kg
Roasted barley 0,35 kg
Chocolate malt 0,05 kg

[B]Humle og krydder[/B]
EKG 55 g, 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering som Gahr, gjærnæring, whirlfloc

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 gr i 30 min, 67 gr i 30 min, 72 gr i 15 min og 75 gr i 15 min, skylling i 45 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S 04 og US 05
Gjærmengde: Se under
Informasjon om gjæring:
1 pk S 04 og slurry med US 05.

Gjæring på 16 GR i to døgn, 18 gr i tre døgn og 20 gr i sju døgn. Primer med 4 g sukker/l.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. april 2019
Flasket: 16. april 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F