Brygger: Ronny Ellingsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4A Engelsk ordinary bitter
OG: 1050
FG: 1014
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 4,0%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Ekstra pale malt 4,3 kg
Lys krystallmalt 95g

[B]Humle og krydder[/B]
Challenger 7% 35 g ved kokestart
East Kent Golding 5,5% 23 g ved kokeslutt.
Styrian Golding 4,5% 16g ved kokeslutt

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesketid 85 minutter. 65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: English Ale
Gjærmengde: 2 poser tørrgjær
Informasjon om gjæring:
1 ukes gjæring på 18 grader, 1 ukes ettergjæring på 20 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. januar 2019
Flasket: 19. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N