Brygger: Ronny Ellingsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4A Engelsk ordinary bitter OG: 1050 FG: 1014 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 4,0% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Ekstra pale malt 4,3 kg Lys krystallmalt 95g [B]Humle og krydder[/B] Challenger 7% 35 g ved kokestart East Kent Golding 5,5% 23 g ved kokeslutt. Styrian Golding 4,5% 16g ved kokeslutt [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesketid 85 minutter. 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: English Ale Gjærmengde: 2 poser tørrgjær Informasjon om gjæring: 1 ukes gjæring på 18 grader, 1 ukes ettergjæring på 20 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. januar 2019 Flasket: 19. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N