Brygger: Svein Iversbakken
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,054
FG: 1,011
Mengde vørter: 44,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.5 kg Pale 
4.5 kg Pilsen
1.25 kg Cara pils
0.5 kg Cara Munich
0.25 kg Pale Crystal

[B]Humle og krydder[/B]
38g Magnum11%  60min
67.5g Amarillo 8.7% 5min
45g Centenial 8.2% 5min
45g Amarillo 8.7% Tørrhumle
45g Centenial 8.2% Tørrhumle

[B]Andre ingredienser[/B]
1 tabl. Whirlfloc 15 min
1 ts gjærnåring 15 min
12 drp clarex gjærkar
7.1 g CaCl2 i mesk
7.1 g CaS04 i mesk

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 90 min
78 grader i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 001
Gjærmengde: 3 dl slurry
Informasjon om gjæring:
Gjær høstet fra tidligere brygg

18 grader i 14 dager
4 grader i 3 dager

[B]Kommentarer[/B]
Flaskedato er angitt dato tappet på fat. Tappet fra fat til flaske 11/3-2020

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. januar 2020
Flasket: 7. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F