Brygger: Svein Iversbakken Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,054 FG: 1,011 Mengde vørter: 44,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.5 kg Pale 4.5 kg Pilsen 1.25 kg Cara pils 0.5 kg Cara Munich 0.25 kg Pale Crystal [B]Humle og krydder[/B] 38g Magnum11% 60min 67.5g Amarillo 8.7% 5min 45g Centenial 8.2% 5min 45g Amarillo 8.7% Tørrhumle 45g Centenial 8.2% Tørrhumle [B]Andre ingredienser[/B] 1 tabl. Whirlfloc 15 min 1 ts gjærnåring 15 min 12 drp clarex gjærkar 7.1 g CaCl2 i mesk 7.1 g CaS04 i mesk [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 90 min 78 grader i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 001 Gjærmengde: 3 dl slurry Informasjon om gjæring: Gjær høstet fra tidligere brygg 18 grader i 14 dager 4 grader i 3 dager [B]Kommentarer[/B] Flaskedato er angitt dato tappet på fat. Tappet fra fat til flaske 11/3-2020 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. januar 2020 Flasket: 7. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F