Brygger: Kristian Bendiksen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,061
FG: 1,002
Mengde vørter: 62,0l
Mengde ferdig øl: 60,0l
Alkoholstyrke: 7,7%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6 kg Pilsner malt
6 kg Maris Otter Pale Malt
2 kg Vienna Malt
2 kg Hvete Malt

[B]Humle og krydder[/B]
70g Magnum 45 min.
70g Mosaic 10 min.
130g Mosaic 4 dager før flasking
120g Amarillo 4 dager før flasking.

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring og irish moss.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesk: 67 grader 1 time
Skylling: 75 grader 15 min.
Vannjustering etter Gahr-tabell.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP566+WLP645
Gjærmengde: 650 milliard. WL566
Informasjon om gjæring:
WLP645 uten starter. Begge pitchet samtidig.

21 grader 1 døgn.
22 grader videre.

[B]Kommentarer[/B]
Medbrygger: Espen Flengsrud

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. oktober 2018
Flasket: 7. desember 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N