Brygger: Kristian Bendiksen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,061 FG: 1,002 Mengde vørter: 62,0l Mengde ferdig øl: 60,0l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6 kg Pilsner malt 6 kg Maris Otter Pale Malt 2 kg Vienna Malt 2 kg Hvete Malt [B]Humle og krydder[/B] 70g Magnum 45 min. 70g Mosaic 10 min. 130g Mosaic 4 dager før flasking 120g Amarillo 4 dager før flasking. [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring og irish moss. [B]Meskeinformasjon[/B] Mesk: 67 grader 1 time Skylling: 75 grader 15 min. Vannjustering etter Gahr-tabell. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP566+WLP645 Gjærmengde: 650 milliard. WL566 Informasjon om gjæring: WLP645 uten starter. Begge pitchet samtidig. 21 grader 1 døgn. 22 grader videre. [B]Kommentarer[/B] Medbrygger: Espen Flengsrud [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. oktober 2018 Flasket: 7. desember 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N