Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12B Belgisk frukt lambic
OG: 1,048
FG: 1,002
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,1%
Beregnet IBU: 3,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
33.7% Bonsak Gårdsmalteri Wallonia Farmhouse 
6% Castle Malting Chateau Acid
6% Castle Malting Chateau Rye 
6% Castle Malting Chateau Spelt
48,2% kirsebær

[B]Humle og krydder[/B]
fuggles

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65g 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Blend
Gjærmengde: slurry
Informasjon om gjæring:
1 uke primær på m41, stikk om og pitch brettblend og kirsebær. Stå i 90 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. mars 2019
Flasket: 10. mai 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F