Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12B Belgisk frukt lambic OG: 1,048 FG: 1,002 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,1% Beregnet IBU: 3,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 33.7% Bonsak Gårdsmalteri Wallonia Farmhouse 6% Castle Malting Chateau Acid 6% Castle Malting Chateau Rye 6% Castle Malting Chateau Spelt 48,2% kirsebær [B]Humle og krydder[/B] fuggles [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65g 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Blend Gjærmengde: slurry Informasjon om gjæring: 1 uke primær på m41, stikk om og pitch brettblend og kirsebær. Stå i 90 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. mars 2019 Flasket: 10. mai 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F