Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12C Flamsk rød OG: 1077 FG: 1005 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 4,0 Beregnet farge: 44 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Solerabrygg som har stått over flere år og tilsatt flere øl med forskjellige oppskrifter. Siste øl hadde følgende: Munich Malt 2800 g Cara Amber 700g Carafa Special III 100g Rye Malt 1300g Crystal Rye 400g Pale Malt 2800 g OG 1077 [B]Humle og krydder[/B] Solerabrygg som har stått over flere år og tilsatt flere øl med forskjellige oppskrifter. [B]Andre ingredienser[/B] Solerabrygg som har stått over flere år og tilsatt flere øl med forskjellige oppskrifter. [B]Meskeinformasjon[/B] Mash step 68 °C 60 min Mash step 74 °C 20 min Mash step 78 °C 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: blandet gjær, bakter Gjærmengde: 2 poser Informasjon om gjæring: primærgjæring med s-04. deretter blandet med solerafat. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. oktober 2019 Flasket: 28. oktober 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F