Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12C Flamsk rød
OG: 1077
FG: 1005
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 4,0
Beregnet farge: 44 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Solerabrygg som har stått over flere år og tilsatt flere øl med forskjellige oppskrifter. 

Siste øl hadde følgende:
Munich Malt 2800 g
Cara Amber 700g
Carafa Special III 100g
Rye Malt 1300g
Crystal Rye 400g
Pale Malt 2800 g
OG 1077

[B]Humle og krydder[/B]
Solerabrygg som har stått over flere år og tilsatt flere øl med forskjellige oppskrifter.

[B]Andre ingredienser[/B]
Solerabrygg som har stått over flere år og tilsatt flere øl med forskjellige oppskrifter.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash step
68
°C
60
min

Mash step
74
°C
20
min

Mash step
78
°C
5
min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: blandet gjær, bakter
Gjærmengde: 2 poser
Informasjon om gjæring:
primærgjæring med s-04. deretter blandet med solerafat.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. oktober 2019
Flasket: 28. oktober 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F