Brygger: Stian Olafsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 44 FG: 8 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 38,4 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,4 pale malt 0,1 munich mørk 0,1 TF 30 ebc [B]Humle og krydder[/B] 10 g magnum 60 min 15 g cascade 10 min 50g casade WP 80 grader 20 min 50g amarillo WP 80 grader 20 min [B]Andre ingredienser[/B] 7,5 ml lacto [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 60 min 78 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US05 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: pitches på 17 grader. Gjæres deretter på 18 grader 5 dager før kjøling slåes av og gjæres på ca 21 grader ut løpet [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. januar 2020 Flasket: 6. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F