Brygger: Stian Olafsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 44
FG: 8
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 38,4
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,4 pale malt
0,1 munich mørk
0,1 TF 30 ebc

[B]Humle og krydder[/B]
10 g magnum 60 min
15 g cascade 10 min
50g casade WP 80 grader 20 min
50g amarillo WP 80 grader 20 min

[B]Andre ingredienser[/B]
7,5 ml lacto

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 60 min
78 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US05
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
pitches på 17 grader. Gjæres deretter på 18 grader 5 dager før kjøling slåes av og gjæres på ca 21 grader ut løpet

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. januar 2020
Flasket: 6. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F