Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5E Skotsk ale OG: 1049 FG: 1012 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt: 4 kg Hvetemalt: 500 g Münich malt: 300 g Crystal 45L: 200 g Special B: 100 g Biscuit malt: 100 g Black malt: 50 g [B]Humle og krydder[/B] Magnum, 60 min: 14 g EKG. 5 min: 40 g [B]Andre ingredienser[/B] 6 g CaCl2 Gjærnæring Whirlfloc Brewers Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader, 60 min 72 grader, 20 min 78 grader, 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP028 Gjærmengde: 200 mrd celler Informasjon om gjæring: 17-18 grader i 16 døgn [B]Kommentarer[/B] Vørterkarbonert [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. desember 2018 Flasket: 16. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N