Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5E Skotsk ale
OG: 1049
FG: 1012
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt: 4 kg
Hvetemalt: 500 g
Münich malt: 300 g
Crystal 45L: 200 g
Special B: 100 g
Biscuit malt: 100 g
Black malt: 50 g

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum, 60 min: 14 g
EKG. 5 min: 40 g

[B]Andre ingredienser[/B]
6 g CaCl2
Gjærnæring
Whirlfloc
Brewers Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader, 60 min
72 grader, 20 min
78 grader, 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP028
Gjærmengde: 200 mrd celler
Informasjon om gjæring:
17-18 grader i 16 døgn

[B]Kommentarer[/B]
Vørterkarbonert

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. desember 2018
Flasket: 16. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N