Brygger: Andreas Rosén
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10C Biere de garde
OG: 1,072
FG: 1,015
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 18 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt
Munich malt -10L
Vienna malt
Carared
Biscuit malt
Carafa special II

[B]Humle og krydder[/B]
Northern brewer
Hallertauer Mittelfrüh

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 C 30 min
72 C 30 min
Batch sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1007
Gjærmengde: 1 pkt i 3l starter
Informasjon om gjæring:
17-18 C i 3 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. mai 2018
Flasket: 10. juni 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N