Brygger: Andreas Rosén Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10C Biere de garde OG: 1,072 FG: 1,015 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt Munich malt -10L Vienna malt Carared Biscuit malt Carafa special II [B]Humle og krydder[/B] Northern brewer Hallertauer Mittelfrüh [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 C 30 min 72 C 30 min Batch sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1007 Gjærmengde: 1 pkt i 3l starter Informasjon om gjæring: 17-18 C i 3 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. mai 2018 Flasket: 10. juni 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N