Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,053 FG: 1,011 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6.5 kg bonsak fairytale ale [B]Humle og krydder[/B] 15 g — Vic Secret 15.5% — Boil — 60 min 20 g — Vic Secret 15.5% — Boil — 10 min 30 g — Vic Secret 15.5% — Boil — 0 min 35 g — Vic Secret 15.5% — Dry Hop — 7 days [B]Andre ingredienser[/B] 5 g — Polyclar Brewbrite — Boil — 20 min 5 g — Yeast Nutrients — Boil — 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 4 pk Informasjon om gjæring: 18 grader 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. februar 2019 Flasket: 15. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F