Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,053
FG: 1,011
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6.5 kg bonsak fairytale ale

[B]Humle og krydder[/B]
15 g — Vic Secret 15.5% — Boil — 60 min
20 g — Vic Secret 15.5% — Boil — 10 min
30 g — Vic Secret 15.5% — Boil — 0 min
35 g — Vic Secret 15.5% — Dry Hop — 7 days

[B]Andre ingredienser[/B]
5 g — Polyclar Brewbrite — Boil — 20 min
5 g — Yeast Nutrients — Boil — 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 4 pk
Informasjon om gjæring:
18 grader 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. februar 2019
Flasket: 15. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F