Brygger: Sven Andreas Högfeldt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6D Sort IPA OG: 62 FG: 12 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 46,0 Beregnet farge: 90 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5340g Pale alemalt 360g Pale chrystal malt 300g Chocolate malt [B]Humle og krydder[/B] 32g Magnum 13.2% 60min 80C hopstand 30g Amarillo Cryo 13.5% 50g Mosaic 13.3% Dryhop (22/1) 20g Amarillo cryo 115g Mosaic [B]Andre ingredienser[/B] 4g Kalsiumsulfat 1g Kalsiumkarbonat 4g Magnesiumsulfat [B]Meskeinformasjon[/B] 65C 60min 78C 15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale S05 Gjærmengde: Ca 3dl starter Informasjon om gjæring: 20C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. januar 2019 Flasket: 16. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F