Brygger: Sven Andreas Högfeldt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6D Sort IPA
OG: 62
FG: 12
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 46,0
Beregnet farge: 90 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5340g Pale alemalt
360g Pale chrystal malt
300g Chocolate malt

[B]Humle og krydder[/B]
32g Magnum 13.2% 60min

80C hopstand
30g Amarillo Cryo 13.5% 
50g Mosaic 13.3%

Dryhop (22/1)
20g Amarillo cryo
115g Mosaic

[B]Andre ingredienser[/B]
4g Kalsiumsulfat
1g Kalsiumkarbonat
4g Magnesiumsulfat

[B]Meskeinformasjon[/B]
65C 60min
78C 15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale S05
Gjærmengde: Ca 3dl starter
Informasjon om gjæring:
20C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. januar 2019
Flasket: 16. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F