Brygger: Jens
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1061
FG: 1020
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 37,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 64 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9000 g Crist Maris otter
800 g Best Cara Pils
800 g Best Munich Malt
400 g Norsk karamellmalt (160 EBC)
350 g Carafa Special II
250 g Castle Chocolate malt
300 g Thomas Fawcett Pale Choolate malt

[B]Humle og krydder[/B]
20 g Columbus, 16.5%a, first wort hop
100 g East Kent Golding, 5.4%a, 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1 tablett whirlfloc, 15 min
4 g Wyeast nutrient, 5 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 C i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 4 pakker
Informasjon om gjæring:
18 C i 3 dager
19 C i 1 dag
20 C i 8 dager

[B]Kommentarer[/B]
2.3 vol CO2

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. oktober 2019
Flasket: 19. oktober 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N