Brygger: Jens Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1061 FG: 1020 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 37,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 64 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9000 g Crist Maris otter 800 g Best Cara Pils 800 g Best Munich Malt 400 g Norsk karamellmalt (160 EBC) 350 g Carafa Special II 250 g Castle Chocolate malt 300 g Thomas Fawcett Pale Choolate malt [B]Humle og krydder[/B] 20 g Columbus, 16.5%a, first wort hop 100 g East Kent Golding, 5.4%a, 10 min [B]Andre ingredienser[/B] 1 tablett whirlfloc, 15 min 4 g Wyeast nutrient, 5 min [B]Meskeinformasjon[/B] 67 C i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 4 pakker Informasjon om gjæring: 18 C i 3 dager 19 C i 1 dag 20 C i 8 dager [B]Kommentarer[/B] 2.3 vol CO2 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. oktober 2019 Flasket: 19. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N