Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1085 FG: 1019 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 8,6% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 44 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich: 4400 g Pilsner: 3800 g Caramunich III: 400 g Pale chocolate: 200 g Special B: 150 g Dark crystal: 100 g [B]Humle og krydder[/B] Magnum @ 60 min: 24 g [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C i 60 min 72 C i 72 min 78 C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 600 mrd celler Informasjon om gjæring: 10 C i 16 dager 12 C i 4 dager 16 C i 2 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. mai 2019 Flasket: 10. juli 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F