Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1085
FG: 1019
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 8,6%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 44 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich: 4400 g
Pilsner: 3800 g
Caramunich III: 400 g
Pale chocolate: 200 g
Special B: 150 g
Dark crystal: 100 g

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum @ 60 min: 24 g

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 C i 60 min
72 C i 72 min
78 C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 600 mrd celler
Informasjon om gjæring:
10 C i 16 dager
12 C i 4 dager
16 C i 2 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. mai 2019
Flasket: 10. juli 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F