Brygger: Christian Sørhagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,088 FG: 1,015 Mengde vørter: 54,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 9,6% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 68,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich dark, vienna, caraamber, crystal dark, carabrown, cara munich II, special x, chocolate [B]Humle og krydder[/B] Hallertau magnum, Hallertau mittelfrueh [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 50 grader - 0 min 66 grader - 180 min 78 grader - 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 833 Gjærmengde: 2625 milliarder Informasjon om gjæring: 10 grader - 18 dager 16 grader - 5 dager CC - ut til tapping [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. april 2021 Flasket: 12. juni 2021 Filtrert: Ja Karbonering: F