Brygger: Christian Sørhagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,088
FG: 1,015
Mengde vørter: 54,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 9,6%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 68,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich dark, vienna, caraamber, crystal dark, carabrown, cara munich II, special x, chocolate

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau magnum, Hallertau mittelfrueh

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
50 grader - 0 min
66 grader - 180 min
78 grader - 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 833
Gjærmengde: 2625 milliarder
Informasjon om gjæring:
10 grader - 18 dager
16 grader - 5 dager
CC - ut til tapping

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. april 2021
Flasket: 12. juni 2021
Filtrert: Ja
Karbonering: F