Brygger: Aleksander L. Andersen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1091
FG: 1023
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 9,0%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
MO
crystall

[B]Humle og krydder[/B]
ESG
NS

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
62gr 30min
70gr 30min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp002 og US05
Gjærmengde: 1 pakke - starter
Informasjon om gjæring:
Lang lagring

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. februar 2018
Flasket: 22. mai 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N