Brygger: Aleksander L. Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1091 FG: 1023 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] MO crystall [B]Humle og krydder[/B] ESG NS [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 62gr 30min 70gr 30min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp002 og US05 Gjærmengde: 1 pakke - starter Informasjon om gjæring: Lang lagring [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. februar 2018 Flasket: 22. mai 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N