Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/maibock
OG: 1063
FG: 1015
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 37,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Vienna	7	EBC	6000	g

[B]Humle og krydder[/B]
Perle	7.4	%	45	g	60	min	
Hallertauer Mittelfruh	3.0	%	50	g	10	min

[B]Andre ingredienser[/B]
mæsk (18L): 4 g. gips og 4 g calcklorid + 2,7 ml mælkesyre
Skylle: 5 gips og 5 calcklorid + 1,5 mælkesyre.

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 * C i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: starter
Informasjon om gjæring:
10 * C i 30 dage

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. juni 2019
Flasket: 26. juli 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F