Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/maibock OG: 1063 FG: 1015 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 37,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Vienna 7 EBC 6000 g [B]Humle og krydder[/B] Perle 7.4 % 45 g 60 min Hallertauer Mittelfruh 3.0 % 50 g 10 min [B]Andre ingredienser[/B] mæsk (18L): 4 g. gips og 4 g calcklorid + 2,7 ml mælkesyre Skylle: 5 gips og 5 calcklorid + 1,5 mælkesyre. [B]Meskeinformasjon[/B] 65 * C i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: starter Informasjon om gjæring: 10 * C i 30 dage [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. juni 2019 Flasket: 26. juli 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F