Brygger: Per Arne Munthe Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2F Schwarzbier OG: 1,055 FG: 1,010 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 52 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,65 kg Pilsen BestMaltz 0,70 kg Munich BestMaltz 0,50 kg Carafa Special II (Weyerman) [B]Humle og krydder[/B] 14g Crystal 3,5 % @60 14g Magnun 12% @15 14g Tettnang 4% @15 14g Crystal 3,5 % @5 14g Tettnang 4% @5 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] single infusion @65C for 60 min carafa steeped for 1 hour @67C, boiled for 15 minutes, chilled to pichtemp and added to wort. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 4 dager @10 1 dag @13C 1 dag @17C 1 dag@19C 5 dager CC @5C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. januar 2019 Flasket: 30. april 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F