Brygger: Thorbjørn Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,049 FG: 1 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 8,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,5 kg pale ale malt 500 gr. Hvete malt 250 gr. Munich malt 150 gr. Flaket mais [B]Humle og krydder[/B] 70 min 5 gr. Chinook 20 min 20 gr. Bokek 20 min 10 gr. Chinook 0 min 40 gr. Bobek 0 min 20 gr. Chinook [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65°c 60 min 68°c 25 min 73°c 15 min 78°c 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Be-134 Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: 18°c 3 dager 19°c 3 dager 20°c 2 dager 21°c 2 dager 22°c 2 dager 23°c 2 dager 24°c 2 dager 25°c 4 dager 18°c 1 dag 11°c 1 dag 4°c 3 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. oktober 2020 Flasket: 30. oktober 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F