Brygger: Thorbjørn Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,049
FG: 1
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 8,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,5 kg pale ale malt
500 gr. Hvete malt
250 gr. Munich malt
150 gr. Flaket mais

[B]Humle og krydder[/B]
70 min 5 gr. Chinook
20 min 20 gr. Bokek
20 min 10 gr. Chinook
0 min 40 gr. Bobek
0 min 20 gr. Chinook

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65°c 60 min
68°c 25 min
73°c 15 min
78°c 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Be-134
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
18°c 3 dager
19°c 3 dager
20°c 2 dager
21°c 2 dager
22°c 2 dager
23°c 2 dager
24°c 2 dager
25°c 4 dager
18°c 1 dag
11°c 1 dag
4°c 3 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. oktober 2020
Flasket: 30. oktober 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F