Brygger: Per Solberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1,052
FG: 1,010
Mengde vørter: 51,0l
Mengde ferdig øl: 49,5l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 11,5
Beregnet farge: 7,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Hvetemalt: 6 900 g
Pilsnermalt: 4 500 g
Caramel Pils: 400 g
CaraHell: 200 g

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz (3,5 %): 40 g @ 60 min
Hallertau Mittelfrüh (3,75 %): 40 g @ 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
42 ℃ i 20 min
66 ℃ i 60 min
78 ℃ i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP300 Hefeweizen Al
Gjærmengde: 550 mrd. celler
Informasjon om gjæring:
17 ℃

[B]Kommentarer[/B]
Total koketid 90 minutter

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. mai 2022
Flasket: 20. mai 2022
Filtrert: Nei
Karbonering: N