Brygger: Per Solberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1,052 FG: 1,010 Mengde vørter: 51,0l Mengde ferdig øl: 49,5l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 11,5 Beregnet farge: 7,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Hvetemalt: 6 900 g Pilsnermalt: 4 500 g Caramel Pils: 400 g CaraHell: 200 g [B]Humle og krydder[/B] Saaz (3,5 %): 40 g @ 60 min Hallertau Mittelfrüh (3,75 %): 40 g @ 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 42 ℃ i 20 min 66 ℃ i 60 min 78 ℃ i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP300 Hefeweizen Al Gjærmengde: 550 mrd. celler Informasjon om gjæring: 17 ℃ [B]Kommentarer[/B] Total koketid 90 minutter [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. mai 2022 Flasket: 20. mai 2022 Filtrert: Nei Karbonering: N