Brygger: Geir haugland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 53
FG: 4
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils, hvete malt, flaket bygg, Vienna

[B]Humle og krydder[/B]
bitter humle Chinook,
tørr humle  hallertau mittelfru ,Simcoe

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: MAD FERMENTATIONIST
Gjærmengde: en pose
Informasjon om gjæring:
THE MAD FERMENTATIONIST SAISON BLEND - BOOTLEG BIOLOGY
gjeret på 21 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. juli 2019
Flasket: 19. august 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F