Brygger: Geir haugland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 53 FG: 4 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils, hvete malt, flaket bygg, Vienna [B]Humle og krydder[/B] bitter humle Chinook, tørr humle hallertau mittelfru ,Simcoe [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: MAD FERMENTATIONIST Gjærmengde: en pose Informasjon om gjæring: THE MAD FERMENTATIONIST SAISON BLEND - BOOTLEG BIOLOGY gjeret på 21 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. juli 2019 Flasket: 19. august 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F