Brygger: Rune Kallhovd Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1,067 FG: 1,018 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 30,83 Beregnet farge: 93,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Crystal 45L Chocolate Wheat UK Chocolate Black Patent [B]Humle og krydder[/B] Galena Tettnanger [B]Andre ingredienser[/B] Cocoa nibs Vanilla sticks Lactose [B]Meskeinformasjon[/B] 67 deg, 60 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 800 B cells Informasjon om gjæring: 20 C, 2 uker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. mars 2017 Flasket: 20. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N