Brygger: Rune Kallhovd
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1,067
FG: 1,018
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 30,83
Beregnet farge: 93,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale
Crystal 45L
Chocolate Wheat
UK Chocolate
Black Patent

[B]Humle og krydder[/B]
Galena
Tettnanger

[B]Andre ingredienser[/B]
Cocoa nibs
Vanilla sticks
Lactose

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 deg, 60 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 800 B cells
Informasjon om gjæring:
20 C, 2 uker.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. mars 2017
Flasket: 20. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N