Brygger: Tom Østvold Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1066 FG: 1013 Mengde vørter: 46,0l Mengde ferdig øl: 42,4l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 148,0 Beregnet farge: 148 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale, Münchener, Biscuit, Aroma, Crystal, Hvete Red X, Melanoidin [B]Humle og krydder[/B] Galena, Columbus, Ahtanum, Simcoe, Sorachi Ace, Motueka [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc WLN1000 [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min på 65 grader 10 min på 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-04 og US-05 Gjærmengde: 4 pk (2 av hver) Informasjon om gjæring: 18 dager på ca 21 grader 2 dager coldcrash på ca 3 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. mars 2018 Flasket: 12. april 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N