Brygger: Tom Østvold
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1066
FG: 1013
Mengde vørter: 46,0l
Mengde ferdig øl: 42,4l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 148,0
Beregnet farge: 148 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale, Münchener, Biscuit, Aroma, Crystal, Hvete Red X, Melanoidin

[B]Humle og krydder[/B]
Galena, Columbus, Ahtanum, Simcoe, Sorachi Ace, Motueka

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc
WLN1000

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min på 65 grader
10 min på 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-04 og US-05
Gjærmengde: 4 pk (2 av hver)
Informasjon om gjæring:
18 dager på ca 21 grader
2 dager coldcrash på ca 3 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. mars 2018
Flasket: 12. april 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N