Brygger: Tonny Lyhne Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10A Belgisk blond) Ekstra ingredienser: 3kg kirsebær. 1kg laktose OG: 1050 FG: 1012 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Lactobacilys wl p672 WHITE LABS WLP001 [B]Humle og krydder[/B] centennial Mosaik litra [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65,5 c 75 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp672 wlp001 Gjærmengde: nok Informasjon om gjæring: two stage [B]Kommentarer[/B] Har sunket ph til 4,3 og surnet med Lactobacilys til en ph på 3.6 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. april 2018 Flasket: 16. april 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F