Brygger: Tonny Lyhne Andersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10A Belgisk blond)
Ekstra ingredienser: 3kg kirsebær. 1kg laktose
OG: 1050
FG: 1012
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Lactobacilys wl p672
WHITE LABS WLP001

[B]Humle og krydder[/B]
centennial
Mosaik
litra

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65,5 c
75 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp672    wlp001
Gjærmengde: nok
Informasjon om gjæring:
two stage

[B]Kommentarer[/B]
Har sunket ph til 4,3 og surnet med Lactobacilys til en ph på 3.6

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. april 2018
Flasket: 16. april 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F