Brygger: Kristian Rikvold-Jess Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 13F Klassisk norsk juleøl) Ekstra ingredienser: Melasse OG: 1,068 FG: 1,015 Mengde vørter: 59,0l Mengde ferdig øl: 55,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 45,0 Beregnet farge: 42 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt 68% Carared 9% Dark crystal 7,75% Dark munich 7,75% Flaket hvete 3% Mørk kandissukker 3% Melasse 1,5% [B]Humle og krydder[/B] Colombus @90 min: 34 IBU Cascade @15 min: 10 IBU Cascade @2 min: 1 IBU [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring Vannjustering [B]Meskeinformasjon[/B] 65 C i 90 min. 30 min Temperaturøkning til utmesk 76 C i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: Repitch fra tidliger Informasjon om gjæring: 10 C i 3 uker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. april 2018 Flasket: 23. april 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N