Brygger: Odin Lein Strand Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 8E Moderne porter og stout) Ekstra ingredienser: Kanel OG: 1107 FG: 1028 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 10,6% Beregnet IBU: 58,0 Beregnet farge: 78 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Viking pale Brown malt Havregryn Pale chocolate BIscuit malt Melanoiden malt [B]Humle og krydder[/B] Azacca [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc [B]Meskeinformasjon[/B] 68c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Vermont Ale Gjærmengde: Ihht til Beersmith Informasjon om gjæring: Gjæret på 18-20c i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. februar 2018 Flasket: 13. mars 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F