Brygger: Odin Lein Strand
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl (basistype 8E Moderne porter og stout)
Ekstra ingredienser: Kanel
OG: 1107
FG: 1028
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 10,6%
Beregnet IBU: 58,0
Beregnet farge: 78 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Viking pale
Brown malt
Havregryn
Pale chocolate
BIscuit malt 
Melanoiden malt

[B]Humle og krydder[/B]
Azacca

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc

[B]Meskeinformasjon[/B]
68c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Vermont Ale
Gjærmengde: Ihht til Beersmith
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 18-20c i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. februar 2018
Flasket: 13. mars 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F