Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1047 FG: 1008 Mengde vørter: 57,0l Mengde ferdig øl: 55,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Wheat Malt 3 EBC 3800 g Pilsner Malt 3 EBC 5100 g Cara Pils 4 EBC 638 g Flaked Wheat 3 EBC 638 g Flaked Oats 4 EBC 638 g Cane Sugar (light) 20 EBC 396 g [B]Humle og krydder[/B] Perle 7.1 % 41 g 60 min Saaz 3.1 % 50 g 60 min Hallertauer Mittelfruh 3.8 % 46 g 10 min Saaz 2.8 % 46 g 10 min [B]Andre ingredienser[/B] Coriander seeds 40.00 g End of boil Steep 30 min etter kokeslutt Orange peel (bitter) 40.00 g End of boil Steep 30 min etter kokeslutt CaSO4 (skyllevann):4 gram / 1 strøken teskje CaSO4 (meskevann):12 gram / 3 strøken teskje CaCl2 (skyllevann):2 gram / 0,6 strøken teskje CaCl2 (meskevann):6 gram / 1,8 strøken teskje CA. 1 1/2 kork Lactol [B]Meskeinformasjon[/B] Mash step 65 °C 45 min Mash step 72 °C 20 min Mashout 78 °C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Belgian Wit Gjærmengde: 2. pk. Informasjon om gjæring: Fermentation WLP400 Belgian Wit Ale 20 °C 4 days Fermentation No yeast added 21 °C 1 days Fermentation No yeast added 22 °C 9 days Details [B]Kommentarer[/B] Tilsett koriander og appelsinskall ved knockout. Kjøl til 90/80 og steep i 30 min [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. juni 2019 Flasket: 2. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N