Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1047
FG: 1008
Mengde vørter: 57,0l
Mengde ferdig øl: 55,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Wheat Malt	3	EBC	3800	g	
Pilsner Malt	3	EBC	5100	g	
Cara Pils	4	EBC	638	g	
Flaked Wheat	3	EBC	638	g	
Flaked Oats	4	EBC	638	g	
Cane Sugar (light)	20	EBC	396	g

[B]Humle og krydder[/B]
Perle	7.1	%	41	g	60	min	
Saaz	3.1	%	50	g	60	min	
Hallertauer Mittelfruh	3.8	%	46	g	10	min	
Saaz	2.8	%	46	g	10	min

[B]Andre ingredienser[/B]
Coriander seeds	40.00	g	End of boil		Steep 30 min etter kokeslutt	
Orange peel (bitter)	40.00	g	End of boil		Steep 30 min etter kokeslutt

CaSO4 (skyllevann):4 gram / 1 strøken teskje
CaSO4 (meskevann):12 gram / 3 strøken teskje
CaCl2 (skyllevann):2 gram / 0,6 strøken teskje
CaCl2 (meskevann):6 gram / 1,8 strøken teskje

CA. 1 1/2 kork Lactol

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash step	65	°C	45	min	
Mash step	72	°C	20	min	
Mashout	78	°C	10	min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400 Belgian Wit
Gjærmengde: 2. pk.
Informasjon om gjæring:
Fermentation	WLP400 Belgian Wit Ale	20	°C	4	days	
Fermentation	No yeast added	21	°C	1	days	
Fermentation	No yeast added	22	°C	9	days	
Details

[B]Kommentarer[/B]
Tilsett koriander og appelsinskall ved knockout. Kjøl til 90/80 og steep i 30 min

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. juni 2019
Flasket: 2. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N