Brygger: Sven Andreas Högfeldt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 57
FG: 14
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 18,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.5kg Pilsnermalt Bestmalz
600g Vienna malt
400g Torrified wheat
300g Cara Hell

[B]Humle og krydder[/B]
90min 7.8g Magnum 13.2%
10min 24g Styrian bobek 3.3%
2min 12g Styrian bobek 3.3%

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
45C 15min
65C 1h
78C 15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP500
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
romstemp ca 19-20C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. november 2019
Flasket: 7. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F