Brygger: Sven Andreas Högfeldt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 57 FG: 14 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.5kg Pilsnermalt Bestmalz 600g Vienna malt 400g Torrified wheat 300g Cara Hell [B]Humle og krydder[/B] 90min 7.8g Magnum 13.2% 10min 24g Styrian bobek 3.3% 2min 12g Styrian bobek 3.3% [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 45C 15min 65C 1h 78C 15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP500 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: romstemp ca 19-20C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. november 2019 Flasket: 7. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F