Brygger: Dagfinn Aas Rustad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse) Ekstra ingredienser: Bringebær- og ripspure OG: 1,072 FG: 1,015 Mengde vørter: 14,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 7,4% Beregnet IBU: 0,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Flaked Oats Malted Naked Oats Flaked Wheat Dry Malt Extract - Extra Light Bringebærpure Ripspure [B]Humle og krydder[/B] Ingen [B]Andre ingredienser[/B] Lallemand SourPitch Laktose [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: A38 Juice Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: Syrnet med Lallemand sourpitch før gjæring til pH 3.3. Tilsatte så A38. Gjæret på 20 grader [B]Kommentarer[/B] Halvpart av batch tilsatt bringebær- og ripspure. Ettersøtet med litt laktose [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. mai 2020 Flasket: 13. juni 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F