Brygger: Hans Petter Kristoffersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3E Klassisk norsk juleøl OG: 1,064 FG: 1,020 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 38 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] -Pilsmalt -Munich malt -cara blond -cara hvete -sjokolade malt -spesial B -candy sukker [B]Humle og krydder[/B] East Kent Goldings blomst. Cacao nibs Vanilje pulver Enebær Appelsin skall [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking 68 grader 1 time. Utmesk 78 grader 15 min Skylling 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: MJ 84 Bohemian lager Gjærmengde: 4 pakker Informasjon om gjæring: Gjæret i 15-16 grader i fermantasaurus. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. september 2019 Flasket: 27. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N