Brygger: Hans Petter Kristoffersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3E Klassisk norsk juleøl
OG: 1,064
FG: 1,020
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 38 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
-Pilsmalt
-Munich malt 
-cara blond 
-cara hvete
-sjokolade malt
-spesial B
-candy sukker

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Goldings blomst. 
Cacao nibs
Vanilje pulver
Enebær 
Appelsin skall

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesking 68 grader 1 time.
Utmesk 78 grader 15 min
Skylling 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: MJ 84 Bohemian lager
Gjærmengde: 4 pakker
Informasjon om gjæring:
Gjæret i 15-16 grader i fermantasaurus.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. september 2019
Flasket: 27. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N