Brygger: Frode Krogstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,055
FG: 1,006
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6kg wallonia Farmhouse
0,2kg Oats

[B]Humle og krydder[/B]
20g mosaic

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 90 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp566
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Starter - 18 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. desember 2018
Flasket: 12. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F