Brygger: Frode Krogstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,055 FG: 1,006 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6kg wallonia Farmhouse 0,2kg Oats [B]Humle og krydder[/B] 20g mosaic [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 90 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp566 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Starter - 18 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. desember 2018 Flasket: 12. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F