Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1050
FG: 1012
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 18,0
Beregnet farge: 6,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt: 2.4 kg
Flaket hvete: 2 kg
Flaket havre: 0.5 kg
Syremalt: 0.15 kg
Münich malt: 0.1 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum, 60 min: 10 g
Mittelfrüh, 5 min: 15 g
Appelsinskall, fersk zest: 80 g
Korinder frø, grovknust: 15 g
Kamille (fra te-poser): 2 g

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader, 60 min
72 grader, 25 min
78 grader, 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400
Gjærmengde: 250 mrd celler
Informasjon om gjæring:
18 som økes til 21 grader gjennom 16 dager

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med vørter

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. november 2018
Flasket: 17. desember 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N