Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1050 FG: 1012 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 6,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt: 2.4 kg Flaket hvete: 2 kg Flaket havre: 0.5 kg Syremalt: 0.15 kg Münich malt: 0.1 kg [B]Humle og krydder[/B] Magnum, 60 min: 10 g Mittelfrüh, 5 min: 15 g Appelsinskall, fersk zest: 80 g Korinder frø, grovknust: 15 g Kamille (fra te-poser): 2 g [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader, 60 min 72 grader, 25 min 78 grader, 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Gjærmengde: 250 mrd celler Informasjon om gjæring: 18 som økes til 21 grader gjennom 16 dager [B]Kommentarer[/B] Karbonert med vørter [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. november 2018 Flasket: 17. desember 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N