Brygger: Øyvind Winding-Stavseth
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1046
FG: 1010
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 30 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt (4.85 kg)
3 kg (61.9%) — BestMalz Vienna — Korn — 9 EBC
1 kg (20.6%) — BestMalz Pilsen Malt — Korn — 3.5 EBC
500 g (10.3%) — BestMalz Munich — Korn — 15 EBC
150 g (3.1%) — Crisp Crystal Dark — Korn — 148 EBC
100 g (2.1%) — BestMalz Acidulated — Korn — 6 EBC
100 g (2.1%) — Weyermann Carafa Special II — Korn — 1100 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
Humle (39 g)
22 g (19 IBU) — Perle 7.4% — Kok — 60 min
2 g (4 IBU) — Admiral 15.7% — Kok — 60 min
15 g (4 IBU) — Hallertauer Mittelfrueh 4.8% — Kok — 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 @ 65*C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermentis W-
Gjærmengde: 4 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæring
Primær — 11 °C — 18 dager
Primær — 15 °C — 3 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. februar 2022
Flasket: 14. mars 2022
Filtrert: Nei
Karbonering: N