Brygger: Øyvind Winding-Stavseth Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1046 FG: 1010 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt (4.85 kg) 3 kg (61.9%) — BestMalz Vienna — Korn — 9 EBC 1 kg (20.6%) — BestMalz Pilsen Malt — Korn — 3.5 EBC 500 g (10.3%) — BestMalz Munich — Korn — 15 EBC 150 g (3.1%) — Crisp Crystal Dark — Korn — 148 EBC 100 g (2.1%) — BestMalz Acidulated — Korn — 6 EBC 100 g (2.1%) — Weyermann Carafa Special II — Korn — 1100 EBC [B]Humle og krydder[/B] Humle (39 g) 22 g (19 IBU) — Perle 7.4% — Kok — 60 min 2 g (4 IBU) — Admiral 15.7% — Kok — 60 min 15 g (4 IBU) — Hallertauer Mittelfrueh 4.8% — Kok — 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 @ 65*C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis W- Gjærmengde: 4 pk Informasjon om gjæring: Gjæring Primær — 11 °C — 18 dager Primær — 15 °C — 3 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. februar 2022 Flasket: 14. mars 2022 Filtrert: Nei Karbonering: N