Brygger: Atle Betten Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5F Skotsk sterk ale OG: 1,103 FG: 1,030 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 43 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pale malt Pale sjokolade malt Crystal 80 EBC Crystal 236 EBC Munic malt Honey malt [B]Humle og krydder[/B] EKG [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesketemp 68 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs #WLP028 Gjærmengde: Ihht til Mr.Malty Informasjon om gjæring: Utgjæring etter ca 9 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. mars 2018 Flasket: 5. april 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N