Brygger: Atle Betten
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5F Skotsk sterk ale
OG: 1,103
FG: 1,030
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 43 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pale malt
Pale sjokolade malt
Crystal 80 EBC
Crystal 236 EBC
Munic malt
Honey malt

[B]Humle og krydder[/B]
EKG

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesketemp 68

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs #WLP028
Gjærmengde: Ihht til Mr.Malty
Informasjon om gjæring:
Utgjæring etter ca 9 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. mars 2018
Flasket: 5. april 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N