Brygger: Finn Berger
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/maibock
OG: 1,070
FG: 1,020
Mengde vørter: 31,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 13,1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg pilsnermalt
2 kg wienermalt
1 kg lyst münchnermalt
1 kg mørkt münchnermalt
200 gr syremalt

[B]Humle og krydder[/B]
Humle:
40 gr Northern Brewer @ 60
40 gr Hallertauer Mittelfrüh @ 10

[B]Andre ingredienser[/B]
1 ts kalsiumklorid
0,25 ts kalsiumsulfat

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 69 + 72 grader + utmesk på 77 grader

Batch sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Imperial L17
Gjærmengde: 600 milliarder celle
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 10 grader. Diacetylrast på 16 grader.

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med vørter fra brygget.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. mai 2019
Flasket: 5. juni 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N