Brygger: Finn Berger Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/maibock OG: 1,070 FG: 1,020 Mengde vørter: 31,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 13,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg pilsnermalt 2 kg wienermalt 1 kg lyst münchnermalt 1 kg mørkt münchnermalt 200 gr syremalt [B]Humle og krydder[/B] Humle: 40 gr Northern Brewer @ 60 40 gr Hallertauer Mittelfrüh @ 10 [B]Andre ingredienser[/B] 1 ts kalsiumklorid 0,25 ts kalsiumsulfat [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 69 + 72 grader + utmesk på 77 grader Batch sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Imperial L17 Gjærmengde: 600 milliarder celle Informasjon om gjæring: Gjæret på 10 grader. Diacetylrast på 16 grader. [B]Kommentarer[/B] Karbonert med vørter fra brygget. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. mai 2019 Flasket: 5. juni 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N