Brygger: Thorbjørn Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5E Skotsk ale
OG: 1,044
FG: 1,012
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 4,2%
Beregnet IBU: 17,0
Beregnet farge: 18,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris otter 81%
Biscuit 4,6%
Munich dark 4,6%
Melanoidin 2,3%
Crystal dark 2,3%
Hvetemalt 2,3%

[B]Humle og krydder[/B]
25gr. Mittelfruh 60min
10gr. Mittelfruh 15min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
69°c i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-04
Gjærmengde: 1pk
Informasjon om gjæring:
18°c i 2 dager
19°c i 6 dager
20°C resterende.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. juli 2022
Flasket: 21. august 2022
Filtrert: Nei
Karbonering: F