Brygger: Thorbjørn Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5E Skotsk ale OG: 1,044 FG: 1,012 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,2% Beregnet IBU: 17,0 Beregnet farge: 18,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris otter 81% Biscuit 4,6% Munich dark 4,6% Melanoidin 2,3% Crystal dark 2,3% Hvetemalt 2,3% [B]Humle og krydder[/B] 25gr. Mittelfruh 60min 10gr. Mittelfruh 15min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 69°c i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-04 Gjærmengde: 1pk Informasjon om gjæring: 18°c i 2 dager 19°c i 6 dager 20°C resterende. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. juli 2022 Flasket: 21. august 2022 Filtrert: Nei Karbonering: F