Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/bruin
OG: 1071
FG: 1014
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 39 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Belgisk pilsnermalt: 4.5 kg
Belgisk pale malt: 1.5 kg
Caramunich 3: 200 g
Special B: 100 g
Dark candy sirup, D-180: 450 g

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum, 60 min: 15 g
EKG, 15 min: 15 g
EKG, 5 min: 15 g

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader, 60 min
72 grader, 20 min
78 grader, 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: 400 mrd celler
Informasjon om gjæring:
17,5 grader økes gradvis til 24 grader gjennom 16 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. mars 2018
Flasket: 20. april 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N