Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/bruin OG: 1071 FG: 1014 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 39 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Belgisk pilsnermalt: 4.5 kg Belgisk pale malt: 1.5 kg Caramunich 3: 200 g Special B: 100 g Dark candy sirup, D-180: 450 g [B]Humle og krydder[/B] Magnum, 60 min: 15 g EKG, 15 min: 15 g EKG, 5 min: 15 g [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader, 60 min 72 grader, 20 min 78 grader, 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 400 mrd celler Informasjon om gjæring: 17,5 grader økes gradvis til 24 grader gjennom 16 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. mars 2018 Flasket: 20. april 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N