Brygger: Tom Østvold
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl (basistype 4E Amerikansk pale ale)
Ekstra ingredienser: Piri-Piri
OG: 1,059
FG: 1,013
Mengde vørter: 22,5l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,35%
Beregnet IBU: 42,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt

[B]Humle og krydder[/B]
Amarillo
Piri-Piri (Chili)

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc
WLN1000

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min 65 grader
10 min 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Gjernes Kveik
Gjærmengde: 6g tørket
Informasjon om gjæring:
8 dager på ca 38 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. oktober 2017
Flasket: 11. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N