Brygger: Tom Østvold Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 4E Amerikansk pale ale) Ekstra ingredienser: Piri-Piri OG: 1,059 FG: 1,013 Mengde vørter: 22,5l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,35% Beregnet IBU: 42,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt [B]Humle og krydder[/B] Amarillo Piri-Piri (Chili) [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc WLN1000 [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 65 grader 10 min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Gjernes Kveik Gjærmengde: 6g tørket Informasjon om gjæring: 8 dager på ca 38 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. oktober 2017 Flasket: 11. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N