Brygger: Svein Fugelsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 9D Baltisk porter) Ekstra ingredienser: OG: 1,097 FG: 1,030 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 13,5l Alkoholstyrke: 9,2% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 100 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris otter pale malt Munich Carafa3 Chocolade malt Caramel wheat Flaket havre [B]Humle og krydder[/B] Ekg Challenger Ekg [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 69˚ i 60 min 75˚ i 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager w 35/70 Gjærmengde: 200 ml slurry Informasjon om gjæring: 10˚ i 8 dager Økte temp 1 grader hver dag til 20˚ [B]Kommentarer[/B] 5 g sukker pr liter og karboneringsgjær [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. oktober 2018 Flasket: 27. desember 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N