Brygger: Svein Fugelsnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13C Trelagret øl (basistype 9D Baltisk porter)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1,097
FG: 1,030
Mengde vørter: 15,0l
Mengde ferdig øl: 13,5l
Alkoholstyrke: 9,2%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 100 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris otter pale malt
Munich
Carafa3
Chocolade malt
Caramel wheat
Flaket havre

[B]Humle og krydder[/B]
Ekg
Challenger
Ekg

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
69˚ i 60 min
75˚ i 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager w 35/70
Gjærmengde: 200 ml slurry
Informasjon om gjæring:
10˚ i 8 dager
Økte temp 1 grader hver dag til 20˚

[B]Kommentarer[/B]
5 g sukker pr liter og karboneringsgjær

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. oktober 2018
Flasket: 27. desember 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N