Brygger: Lars Erik Vingnesengen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,062
FG: 1,010
Mengde vørter: 23,5l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 6,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
79% Pilsner
7% Flaket havre
7% Flaket hvete
7% Flaket bygg

[B]Humle og krydder[/B]
7g Mandarina Bavaria
100g Galaxy
100g Mosaic
100g El-Dorado

[B]Andre ingredienser[/B]
CaCl2
CaSO4
MgSO4
Whirlfloc
Lactol

[B]Meskeinformasjon[/B]
68C @ 70min
78C @ 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 066
Gjærmengde: Ca. 400 mrd celler
Informasjon om gjæring:
18C @ 8d
20C @ 4d

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. februar 2020
Flasket: 25. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F