Brygger: Lars Erik Vingnesengen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,062 FG: 1,010 Mengde vørter: 23,5l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 6,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 79% Pilsner 7% Flaket havre 7% Flaket hvete 7% Flaket bygg [B]Humle og krydder[/B] 7g Mandarina Bavaria 100g Galaxy 100g Mosaic 100g El-Dorado [B]Andre ingredienser[/B] CaCl2 CaSO4 MgSO4 Whirlfloc Lactol [B]Meskeinformasjon[/B] 68C @ 70min 78C @ 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 066 Gjærmengde: Ca. 400 mrd celler Informasjon om gjæring: 18C @ 8d 20C @ 4d [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. februar 2020 Flasket: 25. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F