Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/bruin
OG: 1065
FG: 1012
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 36 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter
Pils
Münich
Victory
Hvete
Special B
D-180 Sirup

[B]Humle og krydder[/B]
Challenger
Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 C i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: 400 mrd celler
Informasjon om gjæring:
18-21 C i 14 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. september 2019
Flasket: 11. oktober 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N