Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/bruin OG: 1065 FG: 1012 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 36 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pils Münich Victory Hvete Special B D-180 Sirup [B]Humle og krydder[/B] Challenger Goldings [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 C i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 400 mrd celler Informasjon om gjæring: 18-21 C i 14 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. september 2019 Flasket: 11. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N