Brygger: Per Solberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: FG: Mengde vørter: Nonel Mengde ferdig øl: Nonel Alkoholstyrke: None% Beregnet IBU: None Beregnet farge: EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] [B]Humle og krydder[/B] [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Gjærmengde: Informasjon om gjæring: [B]Kommentarer[/B] Oppskrift (til 50 liter post boil): 6 900 g hvetemalt 4 500 g pilsnermalt 400 g Caramel Pils 200 g CaraHell Koketid: 90 minutter 40 g Saaz (3,5 %) 60 min 40 g Hallertau Mittelfrüh (3,75 %) 15 min Gjær: WLP300 Hefeweizen Ale Yeast Gjæring: 17 ℃ i to uker [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: None