Brygger: Mats Øksne Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 66 FG: 16 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 41,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 65,0 Beregnet farge: 14,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt (Maris Otter) 92.0 % Crystal Malt (20L) 3.1 % Munich Malt 4.9 % [B]Humle og krydder[/B] Chinook Ratio 1.80 g/l @60 Centennial 0.90 g/l @15 Centennial 0.90 g/l @5 Cascade 0.90 g/l @WP, 20 min Citra 1.92 g/l @10 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min@66 20 min@72 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp001 Gjærmengde: to rør, starter. Informasjon om gjæring: 19°C i 4 dager 22°C i 10 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. oktober 2018 Flasket: 25. oktober 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N