Brygger: Mats Øksne
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 66
FG: 16
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 41,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 65,0
Beregnet farge: 14,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt (Maris Otter) 92.0 %
Crystal Malt (20L) 3.1 %
Munich Malt 4.9 %

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook Ratio 1.80 g/l @60
Centennial 0.90 g/l @15
Centennial 0.90 g/l @5
Cascade 0.90 g/l @WP, 20 min
Citra 1.92 g/l @10 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min@66
20 min@72

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp001
Gjærmengde: to rør, starter.
Informasjon om gjæring:
19°C i 4 dager
22°C i 10 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. oktober 2018
Flasket: 25. oktober 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N