Brygger: Jan Henrik Jørgensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,050 FG: 1,009 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt, 68% Munich Malt, 14% Wheat Malt, 14% Oat Malt, 4% [B]Humle og krydder[/B] Simcoe, 12 IBU / FWH Citra, 6 IBU / 15min boil Denali, 6 IBU / 15min boil Citra, 4 IBU / Whirlpool 20min@75C Denali, 4 IBU / Whirlpool 20min@75C Azacca, 2 IBU / Whirlpool 20min@55C Ekuanot, 50gr / Whirlpool 10min@18C [B]Andre ingredienser[/B] 1ea Protafloc 1ea Servomyces 1ea Yeast Nutrient 10ml Clarity Ferm [B]Meskeinformasjon[/B] Mash @ 65degC/90min Mash Out @ 76degC/15min Boil 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 / WLP051 Gjærmengde: 2 x 2.5liter starter Informasjon om gjæring: Pitched yeast @ 16degC Free rise for 1 day to 19degC and kept for the remains. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. februar 2020 Flasket: 9. mars 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F