Brygger: Thorbjørn Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5I Amerikansk barley wine OG: 1,077 FG: 1,011 Mengde vørter: 12,0l Mengde ferdig øl: 11,0l Alkoholstyrke: 8,7% Beregnet IBU: 74,0 Beregnet farge: 26 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt 93,3% Munich dark 2,8% Caramunich 2, 1,8% Crystal dark 1,4% [B]Humle og krydder[/B] 12gr. Magnum 60 min 25gr. Amarillo 5 min 25gr. Centennial 5 min 20gr. Citra 5 min 30gr. Amarillo WP 20 min@80°c 30gr. Centennial WP 20 min@80°c 30gr. Citra WP 20 min@80°c [B]Andre ingredienser[/B] Risskall 50gr. [B]Meskeinformasjon[/B] 68°c i 80min 78°c i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 18°c 2 dager 19°c 2 dager 20°c resterende [B]Kommentarer[/B] Jepp, den heter det fordi den "barely made it" Så lenge ut til å ikke bli noen ordentlig Barleywine:-) [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. april 2022 Flasket: 9. mai 2022 Filtrert: Nei Karbonering: N