Brygger: Thorbjørn Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5I Amerikansk barley wine
OG: 1,077
FG: 1,011
Mengde vørter: 12,0l
Mengde ferdig øl: 11,0l
Alkoholstyrke: 8,7%
Beregnet IBU: 74,0
Beregnet farge: 26 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt 93,3%
Munich dark 2,8%
Caramunich 2, 1,8%
Crystal dark 1,4%

[B]Humle og krydder[/B]
12gr. Magnum 60 min
25gr. Amarillo 5 min
25gr. Centennial 5 min
20gr. Citra 5 min
30gr. Amarillo WP 20 min@80°c
30gr. Centennial WP 20 min@80°c
30gr. Citra WP 20 min@80°c

[B]Andre ingredienser[/B]
Risskall 50gr.

[B]Meskeinformasjon[/B]
68°c i 80min
78°c i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
18°c 2 dager
19°c 2 dager
20°c resterende

[B]Kommentarer[/B]
Jepp, den heter det fordi den "barely made it"
Så lenge ut til å ikke bli noen ordentlig Barleywine:-)

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. april 2022
Flasket: 9. mai 2022
Filtrert: Nei
Karbonering: N