Brygger: Hans Fredriksen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,052 FG: 1,011 Mengde vørter: 44,0l Mengde ferdig øl: 39,0l Alkoholstyrke: 5,64% Beregnet IBU: 34,19 Beregnet farge: 31,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris otter Munich malt CaraMalt Rye Carafa III Torr. wheat [B]Humle og krydder[/B] Columbus Amarillo [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67c @ 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 19 grader @ 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. august 2018 Flasket: 22. august 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N