Brygger: Hans Fredriksen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,052
FG: 1,011
Mengde vørter: 44,0l
Mengde ferdig øl: 39,0l
Alkoholstyrke: 5,64%
Beregnet IBU: 34,19
Beregnet farge: 31,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris otter
Munich malt
CaraMalt
Rye
Carafa III
Torr. wheat

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus
Amarillo

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67c @ 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
19 grader @ 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. august 2018
Flasket: 22. august 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N