Brygger: Sveinung Marvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,105 FG: 1,040 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 99 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale, Pale Ale, Biscuit, Carafa III, Castle Malting Chateau Melano, Chocolate [B]Humle og krydder[/B] Columbus [B]Andre ingredienser[/B] Vanilla pods, cocoa nibs, oak chips and rum. [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min @68C 15 min @75C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 Gjærmengde: 550 mrd Informasjon om gjæring: 18 grader C primær til utgjæring fullført. Sekundær lagring fram til tapping. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. september 2018 Flasket: 21. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F