Brygger: Sveinung Marvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,105
FG: 1,040
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 8,5%
Beregnet IBU: 38,0
Beregnet farge: 99 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale, Pale Ale, Biscuit, Carafa III, Castle Malting Chateau Melano, Chocolate

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus

[B]Andre ingredienser[/B]
Vanilla pods, cocoa nibs, oak chips and rum.

[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min @68C
15 min @75C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013
Gjærmengde: 550 mrd
Informasjon om gjæring:
18 grader C primær til utgjæring fullført. Sekundær lagring fram til tapping.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. september 2018
Flasket: 21. oktober 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F